VERZENDING EN LEVERTIJD

Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen (ma-vr) verzonden. De verzending gaat via PostNL of DHL. Zodra je pakket bij de bezorgdienst is afgeleverd kun je het meestal de volgende dag bij jou thuis verwachten. Tijdens drukke periodes zoals de feestdagen kan er vertraging optreden. Helaas heb ik hier geen invloed op. 

Als je met spoed een bestelling wilt ontvangen, neem dan telefonisch contact op. In overleg kijken we dan wat er mogelijk is om de levering te versnellen! 

Als we door vakantieperiodes of andere omstandigheden een langere levertijd verwachten, communiceren we deze informatie op de hoofdpagina van onze website. Zo ben je altijd op de hoogte voordat je een bestelling plaatst. 

 

VOORRAAD

Is een besteld artikel niet op voorraad, dan neem ik hierover contact met je op. In overleg bepalen we of je het artikel alsnog wilt ontvangen wanneer het weer voorradig is, je er iets anders voor in de plaats wilt of dat je de bestelling van dat artikel wilt annuleren. In dat geval zal het geld teruggestort worden op je bankrekening. 

 

VERZENDKOSTEN 

Verzending in Nederland: 

- Enveloppost: €2,50

- Brievenbuspakket: €4,95

- Pakketpost: €7,00

Pakketten in Nederland worden verzonden met PostNL of DHL. Verzending per envelop is zonder track en tace op eigen risico. Brievenbuspakketten en pakketpost worden verzonden met track en trace.

* Voor verzending naar België, neem contact op! 

 

AFHALEN

Als je bij het afrekenen kiest voor 'Gratis ophalen in Aalst', dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je bestelling is afgerond ontvang je een berichtje om je bestelling in de winkel in Aalst, Hambloksestraat 11, af te halen.